Контакт


Контакт.

Имате прашање за нас или едноставно сакате да не поздравите? Повелете пополнете ја формата подолу. Ве очекуваме со Ваши прашања, поддршка или желба за соработка.

Име(*)

Email (*)

Предмет на пораката

Порака

Внесете ги знаците од сликата: captcha

Локација на ЗРАТ Љубојно.

На падините на Баба планина во с.Љубојно Општина Ресен. Адреса с.Љубојно Ресен Македонија Лица за Контакт:  Андрија Секуловски Телефон: +389 (0)78/390-162 Email: grpj@t.mk Мери Стојанова Телефон: +389 (0)75/298-758 Email: etno_m@yahoo.com Website: http://zratljubojno.mk