Годишно собрание на ЗРАТ Љубојно 2017

Се информираат членовите на Здружението за развој на Алтернативен туризам -Љубојно дека на 13.06.2017 година во 18:00 часот во с.Љубојно ќе се одржи Редовна годишна седница на Собранието на Здружението за развој на Алтернативен туризам -Љубојно.